lofthus ekspedert

Ekspedert er ein konsertserie med artistar som er aktuelle nasjonalt eller internasjonalt.

Kort forklart ynskjer me å gje dykk ein konsertoppleving kvar månad på Lofthus Ekspedisjon. Ein raud tråd i denne konsertserien er at me møter aktuelle og interessante artistar. Dette kan vera artistar med nye utgivelsar, dei spiller på dei store festivalane, du har sett dei på tv eller har høyrt dei på radio.

Kommande arrangement

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Bjørn Berge - Ekspedert!

Bjørn Berge - Ekspedert!

sep 9, 8:00pm

Lofthus EkspedisjonTunvollLofthus,5787 Kart

9.september kommer en gitarist og artist i verdensklasse til Lofthus - like før han legger ut på Europaturné.


Når du går på konsert med Bjørn Berge vet du at det blir heftig, hardt og gøy! Bjørn Berge har aldri vært redd for å blande forskjellige musikksjangere på konsertene sine. Her får vi servert heftig gitarspill både på seks- og 12-strengs gitarer. Du får både rock, funk, ballader og blues.


Bjørn Berge har i løpet av karrieren opparbeidet seg et solid live-rykte som en gitarist i verdenstoppen, noe som innebærer at han jevnlig besøker store jazz-, blues- og rockefestivaler og klubber i he Europa og Nord-Amerika.


Bjørn Berge har så langt utgitt 12 studioalbum, 1 live-album, mottatt 2 Spellemannspriser, Notodden Blues Festival Bluespris.


Bjørn framfører stort sett eget matriale, men han gjør også sine egne heftige tolkninger og versjoner av artister som Motorhead, Red Hot Chili Peppers, Morphine og Joni Mitchell for å nevne noen. Han har spilt på et utall festivaler, blant annet Roskilde og Arezzo.


Det skal også nevnes at han har stått for flere av undertegnedes aller beste konsertopplevelser.
... Se merSe mindre

37 interessert  ·  19 deltar

Tidlegare arrangement