lofthus ekspedert

Ekspedert er ein konsertserie med artistar som er aktuelle nasjonalt eller internasjonalt.

Kort forklart ynskjer me å gje dykk ein konsertoppleving kvar månad på Lofthus Ekspedisjon. Ein raud tråd i denne konsertserien er at me møter aktuelle og interessante artistar. Dette kan vera artistar med nye utgivelsar, dei spiller på dei store festivalane, du har sett dei på tv eller har høyrt dei på radio.

Kommande arrangement

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Thomas Dybdahl - Ekspedert

Thomas Dybdahl - Ekspedert

des 9, 6:00pm

Lofthus EkspedisjonTunvollLofthus,5787 Kart

I 2020 ga Thomas Dybdahl ut sitt niende soloalbum Fever, dagen etter at Norge og store deler av verden ble plassert i lockdown (fredag den trettende!) Kritikerne var fra seg av begeistring, men det skulle altså ta veldig lang tid før artisten fikk dra ut på turné og fremføre musikken sin live.


Som en slags erstatning for alle avlyste konserter, stakk Thomas og bandet tilbake til studio for å fortsette å jobbe med platen, noe som resulterte i en utvidet versjon året etter. I år og utover høsten har Thomas endelig kunnet dra rundt for å spille, både i Norge og rundt i Europa. Når han stikker innom oss for å spille på Ekspedisjonen 9.desember, er det mellom spillejobber i Nederland og Danmark.


Thomas Dybdahl vant flere priser for sin debutplate That Great October Sound i 2002, blant annet stakk han av med Spellemannspris for beste popsolist, Alarmprisen og Edvard-prisen. Året etter ble han nominert til to Spellemannspriser til, og han hadde for alvor befestet sin posisjon som en av Norges fremste popartister. Hans fjerde album Science ble utgitt i 2006, og han stakk da av med nok en Spellemann, og i 2010 ble han nok en gang nominert i klassen beste mannlige artist.


Etter albumet All These Things kom ut i 2018, ble lydteknikerne nominert til Grammy for beste ikke-klassisk mastring.


Og ikke nok Spellemannspriser for deg? Han er også frontfigur i bandet The National Bank, som vant Spellemann for beste popalbum i 2004!
... Se merSe mindre

79 interessert  ·  33 deltar

Tidlegare arrangement